Wild Toro oli vuoden 2017 paras peli

Wild Toro oli vuoden 2017 paras peli. Ruletti pyörii, ruletti pyörii, arvon siskot ja veljet! Tällä sivustolla emme kuitenkaan ole kiinnostuneita ainoastaan ruletista tai muistakaan livepeleistä, vaan meitä kiinnostaa koko rahapelaamisen maailma kokonaisuudessaan! Tällä kertaa tahdommekin puhua muuan kolikkopelistä – nimittäin vuoden 2017 parhaaksi valitusta pelistä. Kyseessä on peli nimeltä Wild Toro, jonka takaa löytyy ruotsalainen (kuinkas muutenkaan) firma nimeltä ELK Studios. Tämä pelintarjoaja tunnetaan ennen kaikkea pelistään Taco Brothers, joka myös on Suomenruletti.com -porukan mieleen. Wild Toro valittiin vuoden peliksi EGR-gaalassa viime vuoden lopussa. Tämä palkinto ei ole kuitenkaan aivan mikä tahansa palkinto, sillä on sanomattakin selvää, että kilpailu kasinomaailmassa tuppaa olemaan piin kovaa. Vuosittain julkaistaan satoja ellei tuhansia pelejä, mutta ainoastaan yksi niistä voi saada kunnian olla vuoden paras. Mikä Wild Torosta sitten tekee niin hyvän? Siihen luomme silmäyksen seuraavaksi!Wild Toro oli vuoden 2017 paras peli

Teema

Wild Toro ei ehkä nimenä sano paljonkaan, mutta espanjaa taitavat tietävät, että sana toro tarkoittaa härkää. Näinpä kyseessä on peli, joka kertoo villistä härästä, jonka nimi nyt vieläpä sattuu olemaan Toro. Pelin teema pyörii härkätaistelun ympärillä, mutta Wild Toro ei ihannoi tätä raakaa lajia. Sen sijaan pelaajan suurin toive Wild Torossa on nähdä ruudullaan härkä murskaamassa matadoreja – eli päinvastoin mitä härkätaistelussa on totuttu näkemään! Toro voi ilmaantua ainoastaan viidennelle kiekolle, mutta kun näin joskus harvoin käy, niin raivoisa härkä runnoo kaikki matadorit pois ruudulta. Kaikki, mihin Toro koskee, muuttuu kullan sijasta wildeiksi. Jos pelaaja siis saa viidennelle kiekolle Toron ja vaikkapa toiselle, kolmannelle ja neljännelle kiekolle eri kohtiin matadoreja, saattaa Toro raivata ruudun täyteen wildeja. Tällainen wild-vana yhdistettynä pelin arvokkaimpiin symboleihin (appelsiinit ja ruusut) voi sitten tuoda pelaajalleen aivan käsittämättömän rahan riihikuivaa rahaa.

Pelin rakenne

Vaikka Wild Toron bonusominaisuudet ovatkin yhtiä huikeimmista, mitä olemme koskaan nähneet, ei niitä valitettavasti pääse tietenkään katselemaan kovinkaan usein. Jos tuuri kuitenkin käy, voi härkä ilmaantua kiekolle useamminkin. Tätä on auttamassa Matador Re-Spins -ominaisuus, jossa matadorit antavat pelaajalle mahdollisuuden saada härän ruudulle todennäköisemmin. Peruspeli tässä pelissä on ihan hauskaa katseltavaa, mutta todellinen fiesta alkaa siinä vaiheessa, kun härkä saapuu herättämään kauhua vapisevissa matadoreissa. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä peli ja odottaa härän ilmaantumista kentälle!