Kokeile GameArtin kolmea uusinta kolikkopeliä – niissä riittää jännitystä!

Vuonna 2013 alkunsa saanut GameArt on yksi markkinoiden parhaista pelitoimittajista, vaikka se ei olekaan yhtä suuri kuin monet muut toimijat. GameArtilla on tähän päivään mennessä kertynyt jo lähes 100 mahtavaa kolikkopeliä portfolioon ja uusia tulee koko ajan lisää. Se luo korkealaatuisia mobiiliyhteensopivia pelejä, joita kelpaa pelata missä vain ja milloin vain. Tällä kertaa katsomme uusimpia GameArtin luomia kolikkopelejä. Lue lisää alta ja testaa niitä joko ilmaiseksi tai oikealla rahalla.Kokeile GameArtin kolmea uusinta kolikkopeliä

Battle for Atlantis -pelissä on mahtavat ilmaiskierrokset

Kesäkuussa 2019 julkaistu Battle for Atlantis on GameArtin uusin peli tällä hetkellä. Tässä pelissä riittää seikkailua ja vauhtia, nimittäin bonuksia on saatavilla oikealta ja vasemmalta. Pelissä on 30 voittolinjaa viidellä rullalla ja voittoja saa tasaiseen tahtiin, kiitos alhaisen volatiliteetin. Pelin paras ominaisuus on ilmaiskierrosominaisuus, jossa voit napata 3 eri pakettia: The Underwater King, The Dark Villain ja The Ocean Enemy. Niissä on kaikissa erilaisia ominaisuuksia ja eri määrä kierroksia.

Captain Candy on karkkimaailman johtaja

Matkaa Captain Candyn kanssa Candylandiin ja herkuttele sydämesi kyllyydestä. Peli on suhteellisen uusi, nimittäin se julkaistiin vasta toukokuussa 2019. Siitä löytyy 25 voittolinjaa, alhainen volatiliteetti ja paljon karkkeja, hedelmiä ja marjoja. Mikäli nappaat keloille ainakin 3 scatteria, niin käynnistät ilmaiskierrosominaisuuden.

Azrabah Wishes -kolikkopelissä on ilmaiskierroksia ja kertoimia

Kimmeltävä ja kimaltava Azrabah Wishes julkaistiin vasta huhtikuussa 2019 ja se on yksi upeimmista peleistä koskaan. Peli muistuttaa Aladdin satua ja päähenkilöinä pelissä ovat Nidal, Jaslyn ja Jinni. Jinni näyttelee lampun hengen virkaa ja hän toteuttaa toiveesi, jos saat hänet pelin rullille. Voit valita itsellesi joko ilmaiskierroksia tai kertoimia!

Yhteenveto

Mielenkiintoinen GameArt ei ole saanut ihan niin paljon huomiota, kuin se ansaitsisi. Laadukas pelitoimittaja valmistaa nimittäin erinomaisia kolikkopelejä. Liity jo tänään esimerkiksi No Bonus Casinolle, pelaa kolikkopelejä, nettirulettia ja muita rulettipelejä ja nauti pelikokemuksestasi. Pelaathan aina vastuullisesti, maltilla ja oman budjettisi rajoissa.