Tavoitteellista pelaamistasi

Olet jälleen saapunut uuden Suomenruletti.com – uutisartikkelin pariin! Pelaaminen on hyvä renki, mutta huono isäntä. Tämän totuuden tietävät todeksi etenkin kaikki sellaiset pelaajat, jotka ovat pelanneet pitkään ja huomanneet, kuinka hauskaa pelaaminen voikaan olla. Tällaiset pelaajat tietävät, että toisinaan tulee pelattua liian paljon, kun innostuu liiaksi ja voittaminen tuntuu hyvältä. Tämä voi toisinaan johtaa siihen, että pelaajat alkavat pitämään pelaamisesta liiaksikin ja addiktoituvat siihen. Pelejä ei pelata enää järjellä, vaan tunne ottaa liiaksi valtaa. Pelaamista voi tällöin olla hankala lopettaa, sillä mieli tekisi pelata vain enemmän.

Tässä artikkelissa opetamme sinulle pari sellaista tapaa, joilla autat pitämään pelaamisesi järkevissä rajoissa.

Päätä, mitä haluat

Ensimmäinen tärkeä neuvo on, että kannattaa jo etukäteen selvittää itselleen, mitä pelaamiselta haluaa. Tällä tavoin pystyt todennäköisemmin pysymään tavoitteissasi ja pidät järjen valinnoissasi. Jos puolestaan teet päätöksiä pelaamisen huumassa ja jännityksessä, saatat helpommin sortua ylilyönteihin.Tavoitteellista pelaamistasi

Yksi tyypillisimmistä virheistä on, että pelaaja ei tajua lopettaa ajoissa. Me kaikki tiedämme, millainen loppu ahneella on, mutta kun voittoputki on päällä, voi olla vaikea päästää irti hyvänolon tunteesta, jota voittaminen luonnollisestikin aiheuttaa. Jos siis onnistut vaikkapa moninkertaistamaan alkukassasi, niin on syytä nostaa rahat pois tililtä sen sijaan, että antaisit onnesi ehtyä ja häviäisit lopulta kaiken.

Päiviä ja pelisessioita tulee aina uusia, joten ei ole yksinkertaisesti järkevää jatkaa pelaamista liian pitkään. Mitä pidempään pelaat voitoillasi, sitä todennäköisempää on, että joko häviät voittosi tai ainakin osan niistä. Muista siis, että maltti on valttia ja pidä rajoistasi kiinni.

Määritä, paljonko haluat voittaa

Monet pelaajat tekevät sen virheen, että he pelaavat pelejä ilman suunnitelmaa. Tällöin saatat tallettaa vaikkapa 50 euroa, mutta et tajua lopettaa, vaikka voittoviisari värähtäisi jo 200 euron puolella. Tästä syystä on järkevää määrittää, mitkä ovat pelaamisen häviö- ja voittorajat. Tyydytkö 50 euron voittoihin vai kaipaatko vähintään 100 euroa lopettaaksesi sessiosi? Entä sitten, jos satutkin voittamaan jo ensimmäisellä pelikierroksellasi tavoittelemasi summan – tajuatko ottaa ulos vai rikotko sittenkin lupauksesi itsellesi?

Varaudu kaikkeen ja suunnittele järjellä ennen kuin tunne sokaisee ja häviät kaiken!