Kierrätysvaatimuksista on myös iloa

Moi! Suomenruletti.com on täällä taas sivistämässä kaikkia lukijoitaan uusilla ja kiinnostavilla uutisilla! Siinäpä meillä raflaavin uutisotsikko hetkeen! Varmastikin moni meistä on joskus nimittäin sadatellut kierrätysvaatimusten olemassa oloa. Niin teimme mekin aluksi, kunnes tajusimme sen, kuinka paljon bonusrahan ja kierrätysvaatimusten yhdistelmä voikaan tuoda lisää iloa muutenkin hauskaan harrastukseemme. Mistäkö oikein puhumme? Lue toki edemmäs, niin opit saletisti asian jos toisenkin!

Casinopop1200 € bonusta + 200 ilmaiskierrosta
Bonusta viidelle ensimmäiselle talletukselle
Todella vaikuttava pelivalikoima
Pelaa nyt

Lisää rentoutta

Moni meistä on pelannut bonusrahalla niin pitkään, että pelkällä oikealla rahalla pelaaminen tuntuu jo vieraalta. Meillä on tapana yleensä lähteä liikkeellä noin 50 euron pelikassalla, jolloin saamme tarpeeksi mukavan alkukassan itsellemme, mutta samalla kierrätysvaatimukset pysyvät maltillisina. Yleensähän 50 euron panostuksella pääsee nauttimaan vähintäänkin 100 euron pelikassasta – tietysti hieman riippuen siitä, onko kyseessä ensimmäinen vaiko sittenkin esimerkiksi toinen talletus.Kierrätysvaatimuksista on myös iloa

Kun sitten toisinaan päädymme tekemään niin sanotun raakadepon, on meillä pelitilillämme käytössä juuri se raha, jonka olemme tallettaneet. Tässä tulee usein jokseenkin orpo olo, sillä 50 euron pelikassa tuntuu vääjäämättä pienellä 100 euron pelikassan rinnalla. Tämän lisäksi oikealla rahalla pelaaminen herättää meissä saman tien ajatuksen siitä, että raha tulisi ottaa ulos heti, kun voittoa on vähänkin kertynyt tilille. Kun siis olemme tallettaneet 50 euroa ja nousseet pian vaikkapa 80 euroon, alkaa omatunto heti kolkutella. Halusimme ennen kaikkea nauttia pelaamisesta ja kilvoitella voitoista, mutta nyt olemmekin jo voitolla, mutta nautintoa ei ole saatu vielä tarpeeksi. Kierrätysvaatimukset pakottavat meitä jatkamaan pelaamista vielä tällaisessa tilanteessa, jolloin voimme hyvällä omallatunnolla tavoitella suurempia rahasaaliita.

Selätä kierrätyksesi tyylillä

Kierrätysvaatimukset eivät muutenkaan ole niin pahoja, kunhan vain tajuamme pelata tarpeeksi isoilla panoksilla. Jos sinulla on kierrätystä 1000 euron edestä tai enemmänkin, ei jatkuva vajaalla eurolla pelaaminen todennäköisesti tule auttamaan sinua kierrätyksen päihittämisessä. Näin ollen on suositeltavaa, että vähintäänkin jossain vaiheessa kokeilet panoksen nostamista. Parin kolmen euron laakillakin saat tuplattua tai triplattua kierrätysvauhtisi, minkä lisäksi onnekkaat osumat tuovat entistäkin enemmän rahaa tilillesi. Näitä asioita ei parane lähteä aliarvioimaan.

Vaikka pelaamisessa onkin tietenkin suurimmalta osin kyse puhtaasta tuurista, lisäävät kierrätysvaatimukset ja bonuksella pelaaminen yhtälöön myös oman taitoa vaativan elementtinsä. Älä siis ole liian ylpeä ottaaksesi neuvostamme vaarin. Olemme melko varmoja, että näillä ohjeilla parannat omaa voittoprosenttiasi huomattavasti!