Kolikkopelien tärkeimmät tiedot

Lue seuraava artikkeli ja tiedät kolikkopelien tärkeimmät tiedot jotka kannattaa selvittää ennen pelaamisen aloittamista.

Pyrimme jakamaan mahdollisimman paljon pelaamiseen liittyvää tietoutta lukijoille uutisten muodossa. Teemme sen, jotta jokaisen pelaaminen olisi mukavampaa, laadukkaampaa sekä tietenkin myös edullisempaa ja voitollisempaa.

Kolikkopelien tärkeimmät tiedot

Mikäli pelaat vähänkään enemmän ja useammin, niin kannattaa tarkistaa nämä kolikkopelien tärkeimmät tiedot ennen pelin valitsemista.

  • Palautusprosenttiguts
  • Volatiliteetti
  • Bonuspeli
  • Ominaisuudet

Pelin palautusprosentti on ehdottomasti yksi tärkeimpiä asioita mikä kannattaa selvittää etukäteen. Jokaisen pelin tiedoissa on kerrottuna teoreettinen palautusprosentti ja sen löytää toki myös Googlen avulla. Laita hakusanaksi esimerkiksi “Starburst rtp” ja löydät varmasti prosentin, joka on tässä tapauksessa 96.1%.

Pelin volatiliteetti vaikuttaa myös hieman siihen miten sitä kannattaa pelata ja millaiselle pelikassalle se soveltuu. Volatiliteetin saa helpoiten selville Googlen avulla kirjoittamalla esimerkiksi “Starburst volatility” ja vastauksista näkee kyseessä olevan matalan volatiliteetin peli. Matala antaa verrattain usein pieniä voittoja ja korkea sitten taas harvemmin, mutta vähän isompia voittoja.

Lisäksi kannattaa tuntea peli jota aikoo pelata ja selvittää onko siinä bonuspeli tai vaikka mahdollisuus jättipottiin. Kannattaa myös selata pelin muut ominaisuudet läpi ja katsoa mitä kaikkea siinä on mahdollista tehdä sekä saavuttaa. Mahtava tapa tutustua peleihin on pelata ensin hetki leikkirahalla, niin näkee millainen peli on kyseessä.

Huomioitavaa

Mikäli pelaat harvoin, hyvin pienellä rahalla ja täysin ajankuluksi niin silloin ei ole kovin suurta merkitystä minkä pelin valitset.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että myös sillä pienellä rahalla saa nautiskella peleistä pidempään mikäli tietää mitä kannattaa huomioida.

Huomioi ja muista myös se, että pelaaminen ei saa koskaan olla lähtökohtaisesti voittojen tavoittelua vaan mukavaa ajanvietettä.

Yhteenveto

Pelaa aina maltilla ja tiedä mitä pelaat, niin pelaaminen on taatusti laadukkaampaa ja ehkä myös voitollisempaa. Selvitä ainakin pelin palautusprosentti, volatiliteetti sekä tärkeimmät ominaisuudet, niin tiedät millainen peli on kyseessä. Mikäli et löydä jotain pelin tietoa, niin voit aina kääntyä oman kasinosi asiakaspalvelun puoleen.

Mukavia hetkiä pelien parissa ja muista lukea myös jatkossa meidän uutiset ja tulet oppimaan paljon lisää eri tuotteista. Tutustu sivuillamme myös netin parhaisiin rulettipeleihin.